Girne Üniversitesi Yelken ve Su Sporları Okulu Yelken Eğitimlerine Başlıyor
Eklenme Tarihi: 13 Haziran 2020, 11:26
Son Güncelleme Tarihi:15 Haziran 2020, 08:32

Girne Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde yer alan Su Sporları ve Yelken Okulu, yüzme bilen kişileri Yelken Optimist sporu ile buluşturuyor.

Yelken Optimist sporu; zekâyı ve kullanımını geliştiren, sorumluluk alma yetisini pekiştiren, özgüveni yükselten, rekabet ile dayanışmayı bir arada sunan, yardımlaşma becerisini geliştirirken kişinin kendisi ve çevresi ile barışık sosyal bir birey olmayı destekleyen, son derece güvenli bir ortamda gerçekleşen bir su sporudur.

Derslerimiz lisanslı eğitmen eşliğinde Optimist ve Laser grupları için toplam 18 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecektir.

Girne Üniversitesi Yelken ve Su Sporları Okulu 15 Haziran 2020 tarihi itibariyle 3 farklı yaş grubunda 3 dönem boyunca Yelken Optimist sporu eğitimine başlıyor.

Yaş Grupları:

• Optimist: 5-13 yaş
  • Laser: 14+ yaş
  • Yetişkin: 18+ yaş

Dönemler:
1. Dönem: 15 Haziran – 15 Temmuz
2. Dönem: 15 Temmuz – 15 Ağustos
3. Dönem: 15 Ağustos – 15 Eylül

Ücret:

• Optimist ve Laser için 700 TL
  • Yetişkinler için 1000 TL

*Not: Çocuklar için fiyata likra üst ve şapka dahildir.

Eğitim Merkezleri:

• Girne
  • Gazimağusa

*Not: Kurs gün ve saat detayları için 0548 540 9197 numaralı whatsapp hattından bilgi alabilirsiniz.

Katılım için gereken belgeler:

• Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • 1 adet vesikalık fotoğraf
  • Sağlık raporu (Raporda yelken sporu yapabilir ifadesi yazılmış olmalıdır)
  • Kayıt formu ( kyrenia.edu.tr üzerinden ulaşabilirsiniz)
  • Ödeme dekontu ( Hesap adı ve numarası: Yakın Doğu Bankası Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı 10-304-22700 )

Başvuru için aşağıdaki linkte bulunan kayıt formunu indirip, doldurup ogrenciisleri@kyrenia.edu.tr adresine ya da 0548 840 91970533 875 4544 numaralı hatlara iletmeniz yeterli olacaktır

Girne Üniversitesi Yelken ve Su Sporları Okulu ile HAYDİ, YELKEN AÇMAYA!