Girne Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Mesleğe İlk Adımlarını Beyaz Önlük Töreni İle Attı
Eklenme Tarihi: 29 Eylül 2017, 13:14

Girne Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü ile Hemşirelik bölümü öğrencileri 28 Eylül tarihinde gerçekleşen Beyaz Önlük töreni ile eğitim hayatlarına başlamanın ve mesleğe ilk adım atmanın heyecanını yaşadı. Girne Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen törene öğrenciler, veliler, üniversite akademik ve idari personeli ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Yakın Doğu Üniversitesi ‘nden yoğun katılım oldu.

Açılış konuşmaları ile başlayan tören, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü ile Hemşirelik bölümü öğrencilerinin önlük giyme ve and içme törenleri ile devam etti. Heyecan, coşku ve duygusal anların bir arada olduğu tören ikramlar ile sona erdi.​