Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Üniversite Yönetim Kurulu oluşturuldu – Girne Üniversitesi

Girne Üniversitesi’nin akademik ve idari yönden işleyişinin güçlendirilmesi, üniversitemizi geleceğe daha emin adımlarla hazırlamak, eğitimde öncü, kaliteden ödün vermeyen, öğrenci memnuniyeti odaklı çalışmalarımız için Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından Üniversite Yönetim Kurulu oluşturuldu.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. İlkay Salihoğlu başkanlığında, Rektör Yardımcısı Rüveyde Bundak, Rektör Yardımcısı Gökmen Dağlı, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Tolun ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aysel Karafistan’dan oluşmaktadır.

Yönetim Kurulumuza çalışmalarında başarılar dileriz.