Girne Üniversitesi, Girne Anafartalar Lisesi Öğrencilerini Ağırladı – Girne Üniversitesi

Girne Üniversitesi, Girne Anafartalar Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Girne Üniversitesi,  Girne Anafartalar Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Anafartalar Lisesi’nden gelen aday öğrencilerimiz Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nin uygulama laboratuvarları ve simülasyon merkezlerini inceleyerek, ilgili meslek alanlarında kullanılan ekipmanları birebir görme ve deneyimleme fırsatı buldular. Uçak ve gemi kullanma deneyiminin heyecanını yaşayan öğrencilere akademisyenlerimiz ilgili meslekleri anlatarak, bölümlerin eğitimi hakkında bilgi verdi ve öğrencilerden gelen meslek hayatına yönelik soruları cevapladı. Üniversitemiz ve fakülteler hakkında ayrıntılı bilgi alan öğrenciler kampüsten ayrılırken gelecekte seçecekleri meslek ile daha net görüşe sahip olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Girne Üniversitesi olarak Girne Anafartalar Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini üniversitemizde ağırlamaktan mutlu olduk.