Girne Üniversitesi 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi Öğrencilerinden “Bir Tatlı Mola” Sosyal Dayanışma Etkinliği
Eklenme Tarihi: 07 Mayıs 2020, 15:39

Girne Üniversitesi 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi öğrencileri korona virüs salgını nedeniyle hastanelerde canla başla, özverili bir şekilde çalışan doktor, hemşire ve diğer sağlık görevlilerine minnetlerini göstermek amacıyla “Bir Tatlı Mola” başlığı altında bir sosyal dayanışma etkinliği düzenledi.

Bu kapsamda Covid 19’la mücadelede öncülük yapan Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nin yanı sıra Covid 19 dışındaki yoğun hasta taleplerini gönüllü karşılayan Yakın Doğu Üniversite Hastanesi ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi sağlık çalışanlarına verilmek üzere yaklaşık 50 gönüllünün katkılarıyla hazırlanan ikramlar 6 Mayıs Salı günü ilgililere teslim edildi.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Girne Üniversitesi 60+ Yaş Tazeleme Üniversitesi öğrencilerinin pandemi sürecinde ön cephede savaş veren sağlık çalışanları için bir minnet ifadesi olarak bu etkinliği gerçekleştirdikleri belirtildi.

Açıklamada, sağlık çalışanlarına her bir bireyin gönül borcu bulunduğu vurgulandı ve Girne Üniversitesi olarak tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sundukları belirtildi.