Girne Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi İzmir’de Düzenlenen Kongrede Temsil Edildi
Eklenme Tarihi: 24 Ekim 2019, 09:49

Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi, 17-19 Ekim tarihlerinde düzenlendi.

Bilimsel programın yanı sıra atölyelerin de yer aldığı kongreye Girne Üniversitesi’ni temsilen katılan 60+ Tazelenme Üniversitesi Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Emete Toros  ‘ 21. Yüzyılda Yaşlanmaya Bakış: Zorluklar, Olasılıklar ve Yansımalar ’ başlıklı panelde oturum başkanlığı yaptı.

Akademik ve uygulamaya yönelik olarak, yaş alan kişiler ve aile bireyleriyle hizmet sunucularının buluşturulmasının; ilgililer arasında tanışma, fikir alışverişi ve işbirliği ortamının geliştirilmesinin amaçlandığı Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi’nin 3. gününde ‘ Tazelenme Üniversitesi Öğrencileri Buluşması ‘ gerçekleştirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı ve GÜ 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi Yürütücüsü Prof. Dr. Zeynep Onur’un oturum başkanı olduğu ve Girne Kampüsü öğrencilerinden Aynur Aykota’nın da yer aldığı buluşmada katılımcılar Tazelenme Üniversitesi’nin kendilerine neler kattığı ve geleceğe yönelik hedefleri konusunda keyifli bir fikir alışverişinde bulundular.

Son derece verimli geçen kongre sözlü bildiri ödüllerinin dağıtılmasıyla son buldu.