Girne Üniversitesi 2023 Yılı Bahar Dönemi Akademik Yükseltilme ve Atanma Başvuruları
Eklenme Tarihi: 04 Nisan 2023, 09:45
  1. Üniversitemiz 2023 yılı Akademik Yükseltilme ve Atanma Başvuruları 10 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Başvurularda Üniversitemiz web sayfasında da yer alan Girne Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği esas alınacaktır.
  3. Yönetmelikte belirtilen kriterleri sağlamış olan Öğretim üyeleri ve elemanlarının hazırlamış oldukları başvuru dosyalarını Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Komisyonu Üyelerine ayrı ayrı elektronik olarak ve ayrıca 1 adet dosyayı basılı olarak Üniversitemiz rektörlüğüne en geç 10 Mayıs 2023 saat 17:00’ye kadar iletmeleri gerekmektedir.
  4. Başvuru dosyalarında yer alması gereken bilgi ve belgeler Yönetmelikte açıkça belirtilmiştir.

Akademik Yükseltilme ve Atanma Komisyonu Üyeleri

Girne Üniversitesi Rektörlüğü