Girne Özgür Ada, Girne Beşparmak ve Girne Akdeniz Lions kulüpleri Girne Üniversitesi Büyük Kütüphaneyi Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2021, 08:40

Girne Özgür Ada, Girne Beşparmak ve Girne Akdeniz Lions kulüpleri 23 Nisan Dünya Kitap günü vesilesiyle Girne Üniversitesi Büyük Kütüphaneyi ziyaret ederek bilgi aldı.

Genel Sekreter Fehmi Tokay, Yakın Doğu Üniversitesi Müzeler Daire Başkanı Prof. Dr. Ali Efdal Özkul, kütüphane yetkilileri ve çalışanlarının katıldığı ziyarette Girne Özgürada Lions Kulübü Başkanı Kadriye Erdem bir konuşma yaparak kütüphanenin olanaklarından çok etkilendiklerini ifade etti ve Günsel ailesine yıllardır KKTC’ye yaptıkları hizmetler için teşekkürlerini sundu.

GÜ Genel Sekreteri Fehmi Tokay ise, kütüphanenin sadece öğrencilerin değil tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi ve YDÜ Yeniboğaziçi Kampüsü’nde kurulan Büyük Kütüphanenin de aynı şekilde hizmet vereceğini belirtti.

Girne Üniversitesi Büyük Kütüphane 500 bin kitap ve 650 milyon dijital kaynağa erişim imkanı sunmasının yanı sıra bünyesinde 350 kişilik amfi, okuma salonları, bireysel ve grup çalışma odaları, arşiv ve sergi salonu da buldurmakta.