Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’nden Üniversitemize Ziyaret
Eklenme Tarihi: 21 Ocak 2020, 10:15

Girne 18 yaş üstü Rehabilitasyon Merkezi’nden bir grup genç sorumlu öğretmen Leyla Yorgancıoğlu Usta ve diğer öğretmenlerinin eşliğinde Girne Üniversitesi ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretçiler Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Uzak Yol Kaptanı Mehmet Emin Debeş’ten Gemi Simülasyon Odaları ve Laboratuvarları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde Acil Servis’i aralarında Başhekim Prof. Dr. Nail Bulakbaşı’nın da bulunduğu doktorların yanı sıra hastanenin sağlık ve idari personelinin eşliğinde gezen ziyaretçiler ambulansı ve ekipmanlarını inceleme fırsatı buldular.

Ziyaretin son bölümünde ‘Yeni Yılda Çocukları Güldürelim‘ projesi çerçevesinde Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Girne Üniversitesi çalışanlarının da katkılarıyla alınan hediyeler üniversite ve hastane yetkilileri tarafından gençlere birer birer takdim edildi.

Duygusal anlara sahne olan ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.