Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mutlu SOYKURT TÜBİTAK Projesinde Eğitmen olarak görev aldı
Eklenme Tarihi: 17 Ekim 2024, 09:41

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında, Ereğli Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuran Başoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Uyumlu Bir Rastlaşma: Çocuğun Dünyası Kelimenin Gücü” isimli proje 21-23 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Etkinlik, çocukların dünyasını anlamada dilin gücüne odaklanarak, katılımcılara bilimsel ve pedagojik bilgiler sunmayı hedefliyor. Proje kapsamında akademik eğitimler ve çeşitli atölye çalışmaları düzenlenecek.

Projeye, Üniversitenin Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mutlu Soykurt eğitmen olarak katkıda bulunacak. Eğitimler, çocuk gelişimi, dilin öğrenme süreçlerindeki rolü ve pedagojik yöntemler üzerine odaklanacak. Etkinlik, eğitimcilere ve alana ilgi duyanlara önemli bir öğrenme fırsatı sunarken, TÜBİTAK desteğiyle bilimselliği ve sürdürülebilirliği hedefleyen bir projeyi hayata geçiriyor.

TUBITAK 2237A PROJE GOREVLENDIRME

Görevlendirme (Yrd. Doç. Dr. Mutlu SOYKURT)