Denizcilik Programları Öğrencileri Üniforma Değişim Günü Etkinliklerinde Bir Araya Geldi
Eklenme Tarihi: 04 Kasım 2019, 14:48

Girne Üniversitesi Denizcilik programları öğrencilerinin yazlık üniformadan kışlık üniformaya geçişi sebebiyle 1 Kasım Cuma günü kampüste bir dizi etkinlik düzenlendi.

Etkinliklere, Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Uzakyol Kaptanı Hilmi Şahlı, denizcilik programları öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Alican Tüfenk ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Egemen Yeşilhat’ın çift dilli sunumuyla gerçekleştirilen etkinlikte; bilgi yarışması, gemici bağları, şablon kesme, el incesi atma ve halat çekme yarışmaları düzenlendi.

Öğrenciler ve öğretim görevlilerinin renkli rekabetine ve eğlenceli anlara sahne olan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından etkinlik, Türk gemilerinde pazar günleri geleneksel olarak sunulan ve kuru fasulye ile pilavdan oluşan menünün ikramıyla son buldu.