ÇADER Üyeleri Büyük Kütüphaneyi Ziyaret Etti
Eklenme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 10:17
Son Güncelleme Tarihi:25 Mayıs 2021, 14:09

Çatalköy’ü Geliştirme ve Kültür Derneği (ÇADER) üyeleri Başkan Pervin Özgeçen’le birlikte Girne Üniversitesi Büyük Kütüphane’yi ziyaret ederek bilgi aldı.

Kütüphane yetkilileri ve çalışanların eşliğinde gerçekleşen ziyarette ÇADER üyeleri 500 bin kitap ve 650 milyon dijital kaynağa erişim imkanı sunmasının yanı sıra bünyesinde 350 kişilik amfi, okuma salonları, bireysel ve grup çalışma odaları, arşiv ve sergi salonu da bulduran Büyük Kütüphaneyi gezdi.

ÇADER Başkanı Pervin Özgeçen, Girne Üniversitesi Büyük Kütüphanenin sağladığı olanakları yerinde görerek bilgi almaktan duydukları memnuniyeti ifade etti ve Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’in öncülüğünde Günsel ailesinin KKTC’ye ve eğitime yaptığı yatırımların önemini vurguladı.