Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni Yapıldı
Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2023, 08:38

Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencileri için gerçekleşen beyaz önlük giyme töreni, bu alandaki öğrencilerin hem mesleklerine olan bağlılıklarını hem de ahlaki sorumluluklarını simgeleyen özel bir etkinlik oldu. Beyaz önlük, beslenme ve diyetetik uzmanlarının temsil ettiği sağlıklı yaşam tarzının sembolüdür ve mesleklerini icra ederken insanların sağlığını ön planda tutma taahhütlerini yansıtır.

Törende öğrencilerin beyaz önlüklerini giyerek mesleklerine ilk adımı atmaları, beslenme ve diyetetik alanındaki bilgi ve becerilerini uygulamaya başladıkları anlamına gelir. Aynı zamanda, bu tören, mezunlar arasında dayanışmayı ve meslektaşlık duygusunu pekiştirdi. Beslenme ve Diyetetik beyaz önlük giyme töreni, hem öğrenciler hem de aileleri için unutulmaz bir deneyim oldu ve gelecekteki sağlık ve beslenme uzmanlarının başlangıcı coşkuyla kutlandı.