“Adım Adım Dönem Ödevi Hazırlama Kılavuzu” Semineri
Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2020, 17:14

Girne Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü tarafından 24 Nisan 2020 Cuma günü saat 13: 00’de “Adım Adım Dönem Ödevi Hazırlama Kılavuzu” başlıklı bir seminer düzenlendi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan dönem sonu projeleri ve tezlerin genel kalitesini geliştirmek üzere tasarlanan seminerde, Havacılık Yönetimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Sanaz Vatankhah öğrencilerin uygun bir konu bulma, ilgili akademik kaynak arama, düzenli ve referanslı proje yazma konularında bilgi ve becerilerini geliştirebilecek bilgiler verdi.

Dr. Vatankhah ayrıca konu seçimi, problem tanımı, literatür taraması, ölçüm araçları ve proje sırası adımları kriterlerinden de bahsetti.

Sanaz Vatankhah, Girne Üniversitesi tarafından hazırlanan rehbere göre, göreli referansları belirtmek için “APA Referansı”nın kullanıldığını vurguladı ve konuyla ilgili tüm aşamaları ayrıntılı olarak açıkladı.

Soru cevap bölümüyle sona eren seminere diğer fakültelerden öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.