60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi Yeni Yıl Kokteyli Düzenlendi
Eklenme Tarihi: 27 Aralık 2019, 14:41

60+ yaş üstü bireylerin bilgi, beceri ve yeteneklerinin korunmasını; yenilerinin kazanılmasını sağlayarak, kaliteli ve başarılı yaşlanmanın temelini atma misyonuyla başlatılan ve KKTC’de alanındaki ilk ve tek program olan Girne Üniversitesi 60+ Tazelenme Üniversitesi 2020 yılının gelişini düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan ve kuşakları buluşturma hedefi doğrultusunda öğrencilerin de katıldığı programa gönüllü destek veren Girne Üniversitesi’nin değerli akademisyenlerini, dıştan destek veren eğitmenlerini, Tazelenme Programı’nın 1. ve 2. Sınıf öğrencilerini bir araya getiren kokteylde; Rektör Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gökmen Dağlı, Genel Sekreter Fehmi Tokay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altınay da hazır bulundu.

Programın birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin teşekkür konuşmalarının ardından, Prof. Dr. İlkay Salihoğlu söz alarak, Girne Üniversitesi olarak çok önemli gördükleri ve özveriyle yürütülen 60+ Tazelenme Üniversitesi’nin katılımcılarının ve eğitmenlerinin yeni yılını kutladı.

60+ Yaş Üniversitesi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Emete Toros programa katkıda bulunan eğitmenlere öğrencilerin hazırladığı el emeği hediyeleri birer teşekkür konuşmasıyla sundu.

Katılımcıların kendi hazırladıkları yiyeceklerin sunulduğu kokteyl renkli anlara sahne oldu.