60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi Duayen Müzik Öğretmeni Yıldan Birand’ı Ağırladı
Eklenme Tarihi: 18 Aralık 2019, 11:30
Son Güncelleme Tarihi:19 Aralık 2019, 14:22

Girne Üniversitesi 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi birinci ve ikinci sınıf öğrencileri 16 Aralık Pazartesi günü düzenlenen sürpriz organizasyonla duayen müzik öğretmeni Yıldan Birand’ı ağırladı.

Seminer Salonu’nda Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı Başkanı ve 60+ Tazelenme Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mutlu Soykurt’un girişimiyle gerçekleştirilen organizasyonda katılımcılar müzik ve şarkılarla dolu unutulmaz bir saat yaşadılar.

Müziğin, insanların zihinsel, bedensel ve ruhsal davranışlarının yanı sıra hafızaları üzerindeki olumlu etkilerinden hareketle düzenlenen etkinlik oldukça keyifli anlara sahne oldu.

Yıldan Birand, KKTC’de alanındaki ilk ve tek program olan GÜ 60+ Tazelenme Üniversitesi‘nin kurulmasından dolayı Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’e ve Girne Üniversitesi Kurucu Rektörü Yard. Doç. Dr. Cemre S. Günsel Haskasap’a teşekkürlerini sundu ve böyle bir etkinlikte yer almanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.