2019-2020 Bahar Dönemi Çevrimiçi Mezuniyet Töreni Programı
Eklenme Tarihi: 17 Haziran 2020, 17:19
Son Güncelleme Tarihi:22 Haziran 2020, 09:45

GİRNE ÜNİVERSİTESİ
2019 – 2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni
19 Haziran 2020
Saat 11:00
Çevrimiçi link: meet.google.com/okd-wfox-szj

PROGRAM

  1. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  2. Açılış konuşması / Prof. Dr. İlkay Salihoğlu, Rektör
  3. Dereceye giren öğrencilerin konuşmaları
  4. Mezunlar adına konuşma
  5. Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları mezunlarının diploma anonsu
  6. Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yemin törenleri
  7. Kapanış

GİRNE ÜNİVERSİTESİ’NDEN ÖĞRENCİLERİMİZE VE AİLELERE MESAJ

Bildiğiniz gibi 2020 yılının ilk aylarından itibaren tüm dünyayı etkisine alan pandemi süreci sebebiyle hepimiz hayatlarımızda yeni ve farklı bir döneme girdik; öyle ki bu sebeple ilk kez bir mezuniyet törenimizi çevirim içi olarak gerçekleştirmekteyiz.
Öncelikle bu süreçte hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve aileleri ile yakınlarına sabır, etkilenenlere de acil şifalar diliyoruz. Biz de Girne Üniversitesi ailesinin bütün değerli üyelerinin bu dönemi en sağlıklı şekilde geçirebilmesi için, dayanışma ruhuyla imkanlarımızı seferber ederek mümkün olduğunca sizlerin yanında olduk. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bu süreç içerisinde alınan kararlar sayesinde Covid-19 salgını ile en etkili bir şekilde mücadele eden ülkelerden birisi olarak öne çıkmasını ve oluşturulan güvenli ortamı sağlayan yetkililere de buradan hepimiz adına bir kez daha teşekkür etmek isteriz.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Onlara bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.
Bu sürecin ardından Güz Dönemi’nde yapılacak mezuniyet törenimizde yüz yüze görüşmek en öncelikli dileğimizdir. Girne Üniversitesi ailesinin birer ferdi olarak sizleri her zaman aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyacağız. Yolunuz açık ve aydınlık olsun.