Girne Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğrencilerinin Cezaevi Ziyareti – Girne Üniversitesi

Öğrencilerimizin aktif öğrenme sürecinde, uygulamaları yerinde görerek ve alan incelemesi yaparak, üniversitede aldığı teorik bilgileri pekiştirmesi hedeflenmektedir. Bu hedefe uygun olarak, üniversitemizde öğrenim gören Hukuk Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, KKTC İçişleri Bakanlığından gerekli izinler alındıktan sonra, Arş. Gör. Mahym Orazmyradova ve Uzm. Barış Başel eşliğinde 19 Mart 2018 Pazartesi günü Lefkoşa’da bulunan cezaevini ziyaret ettiler.