2. Kuşaklar Lezzetlerle Buluşuyor Etkinliği Düzenlendi
Eklenme Tarihi: 28 Mayıs 2024, 14:07

Girne Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’ne bağlı Girne Üniversitesi 60+ Yaş Tazelenme Üniversitesi öğrencileri tarafından ikincisi düzenlenen “Lezzetler Kuşaklarla Buluşuyor II” etkinliği 20-21 Mayıs 2024 tarihlerinde 11.00-13.00 arasında Girne Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Kıbrıs’a özgü yiyecek ve tatlıların öğrencilerle buluşturulduğu etkinliğin ilk günüde, GÜ 60+ Yaş Tazelenme öğrencilerinin kendi elleri ile öğrenciler için hazırladıkları yemekler ikram edilirken, ikinci gününde ise tatlılar ikram edildi.

Büyük ilgi gören ve şenlik havasında geçen etkinlikte, herseden molihiyaya, Kıbrıs köftesininden, gleftikoya, paluzeden, ekmek kadayıfına Kıbrıs mutfağına ait birçok yemek ve tatlı iki günlük etkinlik boyunca öğrencilerin beğenisine sunulurken, kuşaklar arasında iletişim köprüsünün de oluşmasına imkân sağlandı.