YÖDAK Kararı Çerçevesinde Moodle ve Edmodo Sistemleri Üzerinden Uzaktan Eğitim Kararı (20 Mart 2020)

Önemli Duyuru
“Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Komisyonu” tarafından hazırlanan ve YÖK Yürütme Kurulunca son hali verilen (ve YÖDAK tarafından YDK.0.00-217-20/E.24 sayı ve 19 Mart 2020 tarihli üretilen karar) Pandemi Dönemi Uzaktan Öğretim Uygulamaları Yol Haritası kapsamında, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan eğitim kapasitesine sahip üniversitelerde uzaktan eğitim sürecinin başlatılması kararlaştırıldı.

Girne Üniversitesi UZEM bu konuda çalışmalarını tamamladı. Öğrencilerimiz, 23 Mart 2020 (Pazartesi) tarihinden itibaren MOODLE ve EDMODO platformları üzerinden öğretim elemanları tarafından yüklenen eğitim materyallerine, zaman ve mekandan bağımsız 7/24 ulaşabilecekler.

Ayrıca süreç içinde daha detaylı açıklamalar da yapılacaktır.

Girne Üniversitesi Rektörlüğü