Girne Üniversitesi ve Dr. Suat GÜNSEL Girne Üniversitesi Hastanesi Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu – Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı

Günden güne gelişen ve büyüyen Girne Üniversitesi ve Dr. Suat GÜNSEL Girne Üniversitesi Hastane personeli, ‘Önceliğimiz İnsan’ felsefesi ile, birlik-beraberlik ruhunu geliştirmeye ve Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kurucu Rektör Dr. Cemre S. GÜNSEL HASKASAP evsahipliğinde düzenlenen iftar yemeği , Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyelerinin, üniversite akademisyenlerinin, Dr. Suat GÜNSEL Girne Üniversitesi Hastanesi doktorlarının ve sağlık personelinin, üniversite ve hastane idari personeli ve çalışanların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti.