Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencileri Akademik Yıla ve Mesleğe İlk Adımlarını Beyaz Önlük Töreni İle Attı
Eklenme Tarihi: 03 Ekim 2017, 13:23
Son Güncelleme Tarihi:13 Kasım 2017, 12:07

2017- 2018 Akademik yılında Girne Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Diş Hekimliği Fakültesi programlarına yerleşen öğrenciler, 2 Ekim 2017 tarihinde ders başı yaparak aynı gün gerçekleşen Beyaz Önlük töreni ile eğitim hayatlarına başlamanın ve mesleğe ilk adım atmanın heyecanını yaşadı. Girne Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen, Dr. Suat İ. Günsel ile Yakın Doğu ve Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyelerinin de hazır bulunduğu törene öğrenciler, veliler, üniversite akademik ve idari personeli ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Yakın Doğu Hastanesi‘nden yoğun katılım oldu.

Açılış konuşmaları ile başlayan törene, Diş Hekimliği Fakültesi ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin önlük giyme ve and içme törenleri ile devam edildi. Prof. Dr. Güven Erbil tarafından verilen Hekimlik Mesleğine Giriş konulu ilk ders hem öğrenciler hem de konuklar tarafından ilgi ile izlendi. Heyecan, coşku ve duygusal anların bir arada olduğu tören ikramlar ile sona erdi

Haberin Videosu