Girne Üniversitesi Öğretim Elemanı Uzman Semih Çalışkan ‘YDÜ 2017 Yılı Genç Araştırmacı Ödülü’nün sahibi oldu
Eklenme Tarihi: 21 Mart 2018, 10:43

Girne Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Uzaktan Eğitim Merkezi Sorumlusu Uzm. Semih ÇALIŞKAN, Yakın Doğu Üniversitesi’nin düzenlediği “Bilim Ödülleri 2017” töreninde Genç Araştırmacı Ödülünü aldı. Ödüle başvuru ve değerlendirme sürecinde Uzman Semih Çalışkan’ı ödüle taşıyan ise 2017 Yılında iki Adet ‘Web of Science’, üç adet ‘Scopus’, iki adet ESCI kapsamında yayın yapması ile ödül kriterlerine uygunluğu oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Bilim Ödülleri kapsamında, “Genç Araştırmacı Ödülü”, “Genç Araştırmacı Özendirme Ödülü”, “Yayın Ödülü” ve “Yayın Onur Ödülü” olmak üzere dört kategoride 145 araştırmacı ve öğretim elemanına ödül verildi.

15 Mart 2017 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesinde gerçekleşen ödül töreninde ödülünü alan öğretim elemanımız Uzm. Semih Çalışkan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.