Yelken ve Su Sporları Okulu – Girne Üniversitesi Eğitim Vakfı

Yelken ve Su Sporları Okulu

Haydi Çocuklar Yelken Açmaya !

Girne Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde yer alan Su Sporları ve Yelken Okulu, yüzme bilen 6-12 yaş arası çocukları Yelken Optimist sporu ile buluşturuyor.

Yelken Optimist sporu; zekâyı ve kullanımını geliştiren, sorumluluk alma yetisini pekiştiren, özgüveni yükselten, rekabet ile dayanışmayı bir arada sunan, yardımlaşma becerisini geliştirirken kendisi ve çevresi ile barışık sosyal birey olmayı destekleyen, son derece güvenli bir ortamda gerçekleşen bir su sporudur.

Dersler lisanslı eğitmenler eşliğinde 3 hafta boyunca haftada 3 gün, toplam 18 saat olarak gerçekleştirilmektedir. Dönem sonunda sporcularımıza katılım belgesi verilmektedir.

Kontenjanımız sınırlı olup grup, gün ve saatler kontenjanlara göre belirlenecektir.

Eğitim Dönemleri:

Dönem 1: 3 Temmuz – 22 Temmuz 2017