Prof. Dr. Serap ÇETİNER – Girne Üniversitesi

Prof. Dr. Serap ÇETİNER

Bölüm (Anabilim Dalı): PEDODONTİ Uzmanlık Alanı: Çocuk Diş Hekimliği Eğitim: İlkokul: Güven ilkokulu Ortaokul ve Lise: TED Ankara Koleji, Eskişehir Maarif Koleji Üniversite: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mesleki Kariyer / İş Deneyimi / Uzmanlık Sonrası Eğitim: Doktora: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ankara, 1988 Yardımcı Doçent: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ankara, 1991 Doçent: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ankara, 1991 Profesör: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ankara, 1998 Dekan - Girne Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağustos 2017 - Dekan Yardımcısı - Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2010 - Haziran 2017 Anabilim Dalı Başkanı- Pedodonti- Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2007 - Kalite Koordinatörü – Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2007 - Anabilim Dalı Başkanı-Pedodonti - Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2003-2007 Ankara Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü 1999-2000 Üye Olduğu Dernekler:
  • Türk Pedodonti Derneği
  • IAPD