Enver HASKASAP – Girne Üniversitesi

Ekim 2001’de Yakın Doğu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yüksek öğrenimine başlamış ve 2007 yılında öğrenimini tamamlayarak mezun olmuştur. 2014 yılında İşletme Bölümü Yüksek Lisans (M.B.A) eğitimini tamamlamıştır. İşletme üzerine Doktora programı halen devam etmektedir.

Askerliğini 2008 yılında tamamlayan Haskasap, askerlikten hemen sonra KıbrısOnline ile KKTCELL ortak projesinde çalışmıştır.

2009 yılında Near East Bank’ın tüm bölümleri ile 8 ay boyunca eğitim almış, arkasından 18 ay boyunca İngiltere’de Bankacılık Finansı (Banking of Financial) eğitimi almıştır. HSBC Bank’ta stajını tamamlayarak, Şubat 2011’de Near East Bank bünyesine katılmış, Kredilerden Sorumlu Grup Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2016 yılı itibari ile Genel Müdür Yardımcılığına yükselmiş olan Enver Haskasap halen, Pazarlama, Bilgi Teknolojileri ve Destek Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak bankadaki görevini sürdürmektedir.

2013 yılından, Girne Üniversitesi Mütevelli Heyeti Kurucu Üyesi olarak üniversite kuruluşunda yer almış, halen buradaki görevine devam etmektedir.

1983 Girne doğumlu olan Haskasap, evli ve bir çocuk babasıdır.