İletişim ve Kurumsal İlişkiler – Girne Üniversitesi

İletişim ve Kurumsal İlişkiler

İletişim ve Kurumsal İlişkiler bölümü, temel olarak üniversitemizin kurumsal marka ve/veya ürün/hizmet markalarının KKTC, T.C. ve faaliyet gösterdikleri pazarda en iyi şekilde tanıtılmasını ve temsil edilmesini sağlamaktan; şirketin başta kurumsal (ana) markası olmak üzere tüm iç ve dış iletişimde kullanılan marka, isim ve sloganlarının yazı ve grafik açıdan kurum kimliğine göre tasarımından sorumludur.

Kurumsal marka iletişimi için gerekli tüm görsel çalışmaları yerine getirmekten, oryantasyon programları, öğrenci etkinlikleri ve kurumsal marka ile ilgili diğer etkinlikler düzenlenmesinden ve iletişim faaliyetlerinden sorumludur.

Üniversite ve kurumlar arasında bir köprü görevi görerek, üniversitenin özel, kamu ve sivil toplum kurumları ile ilişkilerini yönetmek asli görevleri arasındadır.