Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 15:45
Son Güncelleme Tarihi:06 Aralık 2016, 11:41

Girne Üniversitesi Vakfı “Dostluğa Var Mısın?” Futbol Turnuvası Gerçekleştirdi

Girne Üniversitesi Vakfı’nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında organize ettiği 1. Girne Üniversitesi Vakfı “Dostluğa Var Mısın?” Halı Saha Futbol Turnuvası Çatalköy Belediyesi işbirliğinde Çatalköy Düzkaya Spor Sahası’nda gerçekleştirildi.

Girne Üniversitesi Vakfı “Dostluğa Var Mısın?” Futbol Turnuvası Gerçekleştirdi

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu SOYKURT, futbol turnuvasına Girne Üniversitesi öğrencileri, öğretim üyeleri ve çalışanlarından oluşan on bir farklı takımın katıldığını dostluk ve dayanışma içinde geçen çok güzel bir etkinlik olduğu belirtildi.

Girne Üniversitesi ve Çatalköy Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen futbol turnuvasının ardından Girne Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan SOYKURT; “bugün dostluk, işbirliği ve sorumluluk kazandı, turnuvaya katılan herkesin katkısıyla Karakum’da bulunan Cuma Cemiloğlu Anaokulu’na yardım yapacağız” dedi.

Girne Üniversitesi Vakfı “Dostluğa Var Mısın?” Futbol Turnuvası Gerçekleştirdi

SOYKURT, “Üniversitemizdeki değerli öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız yaşadıkları çevreye ve topluma çok duyarlılar. Onları bu güzel davranışlarından dolayı tebrik eder, başarılar dilerim. Bu gibi gönüllü aktivitelerin hızla yayılması ve topluma örnek olması bizleri gururlandırıyor” dedi. Tören dostluk pastasının kesilmesiyle son buldu.

Daha sonra Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet HULUSİOĞLU’na Girne Üniversitesi ile yaptığı işbirliğinden ötürü bir nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Girne Üniversitesi Vakfı “Dostluğa Var Mısın?” Futbol Turnuvası Gerçekleştirdi

Girne Üniversitesi Vakfı Müdürü Mutlu SOYKURT ve futbol turnuvası organizatörü Alper ÜNLÜ, ziyarette HULUSİOĞLU’na, Düzkaya Spor Sahasını bu güzel etkinlik için üniversiteleriyle paylaştığı ve sosyal sorumluluk projesine verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. SOYKURT ve Ünlü benzer işbirliklerine her zaman hazır olduklarını belirterek yeni projeler üzerine konuştuklarını belirtti.